Over ons

LEDlichtvloeren.nl verhuurt, verkoopt en repareert LED lichtvloeren voor feesten en evenementen. U heeft keuze uit verschillende soorten dansvloeren. Verhuur is inclusief levering, montage, besturing en demontage. En natuurlijk halen we alles na afloop van uw evenement weer op.

LEDlichtvloeren.nl onderdeel van Leeborent Amsterdam

LEDlichtvloeren.nl is onderdeel van Leeborent: al ruim 20 jaar een begrip in de evenementen- en entertainmentindustrie. Leeborent verhuurt, verkoopt, onderhoudt en repareert vrijwel alle apparatuur en benodigdheden die u nodig heeft bij het organiseren van een evenement, festival, congres, feest, opening, jubileum, vergadering, bruiloft, presentatie of andere gelegenheid. Van podia tot drive-in-shows, van geluid tot beeld, van beamers tot karaokesets en van silent disco tot dansvloeren.

Neem een kijkje op onze site voor het complete aanbod. Bel direct: +31 (0)20 479 68 34 of Neem contact op per WhatsApp.

Alles wat u nodig heeft voor uw feest, evenement of andere gelegenheid

Wij verzorgen dit niet alleen in Nederland en België, maar rijden regelmatig heel Europa door om evenement benodigdheden te leveren. Daarnaast verzorgen we apparatuur en producten voor complete evenementen. Denk naast alle bovengenoemde producten bijvoorbeeld ook aan dansvloeren en LED vloeren, DJ booths, Drive-in-shows, LED wanden en decor LED verlichting. Heeft u ook advies nodig over de stroomvoorziening op het evenement? Onze elektromonteurs denken met u mee over een veilige en adequate stroomvoorziening en leveren ook aggregaten voor voldoende (mobiele) stroom. We ontzorgen u van A tot Z.

Leeborent verhuurt (bijna) alles voor een geslaagd evenement!

Vragen of een vrijblijvende offerte?

Stel ons een vraag per WhatsApp of bel: +31204976834
Bel voor informatie en advies iedere werkdag van 09.00 tot 18.00 uur.
U kunt ook het offerteformulier onderaan deze pagina invullen, tevens geschikt voor vragen.

ledlichtvloer huren doet u bij Ledlichtvloeren.nl voor een redelijke prijs en compleet verzorgt             Okura hotel voorbeeld event ledlichtvloer van ledlichtvloer.nl compleet verzorgt tot in de laatste ledjes
NBC Nieuwegein ledlichtvloer van ledlichtvloer.nl compleet verzorgt tot in de laatste LED's 16 x 10 meter

LEDlichtvloeren.nl is gevestigd aan de Weerenweg  23 1161 AE in Zwanenburg, Nederland (bij Amsterdam).
Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren bij vragen.

Wij leveren door de Benelux tegen vriendelijke transportkosten met een minimale order vanaf € 499,00 ex btw.

Vraag een offerte aan